Ви зруйнували Європу та нашу країну: Італія виступила з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви зруйнували Європу та нашу країну: Італія виступила з резонансною заявою

Ви зруйнували Європу та нашу країну: Італія виступила з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр-міністр Італії Маттео Сальвіні, який відомий своїми скандальними заявами, звинуватив керівництво Європейської комісії у спробі зруйнувати Європу та його країну. Він наголосив, що очікує від наступних європейських виборів зміни політичного ландшафту Євросоюзу, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Такі люди, як президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер та комісар ЄС з питань економіки П'єр Московісі зруйнували Європу та нашу країну... Ми намагаємось змінити цю Європу зсередини, і ми сподіваємося, що травневі європейські вибори допоможуть. Якщо ні, то це буде дуже важко", - сказав Сальвіні.

Варто зазначити, що нещодавно скандальний політик пригрозив подати в суд на Юнкера, звинувативши його у недостовірному перебільшенні боргу Італії.

Нагадаємо, раніше одіозний італійський політик Сальвіні вкотре жорстко розкритикував ЄС. Цього разу він назвав Євросоюз "брудом", а також пригрозив припинити фінансування в бюджет ЄС.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Маттео  Сальвіні звернувся до ООН, після того, як нова глава організації Мішель Бачелетм заявила, що хоче створити команду для вивчення повідомлень про зростання числа нападів на мігрантів у Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?