Трамп і туалетний папір: мережа сміється над новим курйозним відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп і туалетний папір: мережа сміється над новим курйозним відео

Трамп і туалетний папір: мережа сміється над новим курйозним відео
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі розсмішило нове кумедне відео, на якому видно, що до ноги президента США Дональда Трампа, який піднімався по трапу на борт літака, причепився туалетний папір.

Ролик був опублікований на відеохостингу Youtube, передає ONLINE.UA.

На кадрах видно, як президент піднімається по трапу, а до його лівої ноги причепився папір. При цьому помітно, що ніхто про це його не попередив.

Мережа активно обговорює цей кумедний випадок, не втомлюючись жартувати та згадувати інші курйозні моменти з головою Білого дому.

"Навіть вашим співробітникам все одно, чи є у вас туалетний папір на взутті", – висміюють президента користувачі у Twitter.

"Подібно до метелика, що летить на полум'я, туалетний папір завжди буде прагнути до своєї мети", – написали критики політика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у мережі набирає популярність відео, на якому зображений двійник Дональда Трампа. Чоловік є практично точною копією голови Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?