У Вашингтоні заарештували відому модель Емілі Ратаковскі - шокуючі подробиці та фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Вашингтоні заарештували відому модель Емілі Ратаковскі - шокуючі подробиці та фото

У Вашингтоні заарештували відому модель Емілі Ратаковскі  - шокуючі подробиці та фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома модель Емілі Ратаковскі та її зіркова подруга, популярна акторка Еммі Шумер

були заарештовані поліцією Вашингтона. Про це красуні розповіли на своїх сторінках в Instagram, передає ONLINE.UA.

Ратаковскі разом Шумер, колегою по фільму "Красуня на всю голову", затримали біля Капітолію на акції протесту. Дівчата разом з іншими активістами вимагала не розглядати кандидатуру Бретта Кавано до Верховного суду. Чоловіка звинувачують у зѓвалтуванні кількох жінок.

Відома модель з'явилася на площі з плакатом, на якому написано: "Поважайте наше існування або чекайте нашого опору". У пості модель написала, що була затримана разом з Еммі Шумер. Актриса також опублікувала знімки з місця акції протесту.

Яке покарання загрожує зіркам - поки не повідомляється.

Нагадаємо, нещодавно кандидат в Верховний суд США Бретт Кавано на слуханнях в Сенаті відкинув звинувачення в згвалтуванні. Як відомо, раніше американський лідер Дональд Трамп вніс його кандидатуру після відставки судді Ентоні Кеннеді.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США  Дональд Трамп під час прес-конференції в Нью-Йорку влаштував гучний скандал  — він спровокував сварку з журналістом New York Times.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?