Несподівано пішов з життя легендарний український баскетболіст
Категорія
Спорт
Дата публікації

Несподівано пішов з життя легендарний український баскетболіст

Несподівано пішов з життя легендарний український баскетболіст
Джерело:  Basket.com.ua

Неочікувано для всіх пішов з життя відомий український баскетболіст Григорій Хижняк. За попередніми даними, у колишнього спортсмена стався інфаркт. Легендарному баскетболісту було 44 роки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Basket.com.ua.

Інформація про те, де і коли відбудеться прощання з Григорієм Хижняком буде повідомлена трохи пізніше.

"Хижняк був одним із найкращих оборонних центрових європейського баскетболу початку 2000-х. Виступаючи за каунаський "Жальгіріс", став чемпіоном Литви у сезоні-2000-2001. Григорій Хижняк виступав за збірну України на двох чемпіонатах Європи, 1997-го і 2003 року", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що після завершення кар'єри гравця і чемпіонату Української Суперліги 2009/2010 він став тренером дубля команди "ДніпроАзот". З сезону 2011/12 – директор з маркетингу "Будівельника".

В своєму недавньому інтерв'ю легендарний баскетболіст встиг поділитися методами роботи в тренерській сфері. За його словами, нове покоління спортсменів не звикло до дисципліни, тому йому доводилося часто використовувати і батіг, і пряник.

"Як це в мене виходить - судити не мені", - зазначав Хижняк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пішов з життя легендарний футболіст, один з найкращих бомбардирів в історії луцької "Волині" та батько капітана львівських "Карпат" Артема Федецького — Андрій Федецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?