Знаємо, якою буде війна: Лукашенко шокував резонансною заявою щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Знаємо, якою буде війна: Лукашенко шокував резонансною заявою щодо РФ

Знаємо, якою буде війна: Лукашенко шокував резонансною заявою щодо РФ
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко неочікувано віддав наказ озброїти армію країни: створити власні зразки озброєння і модернізувати наявні. Він підкреслив, що його народ розуміє, якою буде війна і повинен зробите все можливе, щоб мати змогу захистити кордони своєї держави, передає ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

"Ми бачимо, що відбувається недалеко від нас, що відбувається в Сирії. Вивчаючи ситуацію, ми вже абсолютно розуміємо, яка буде, не дай бог, війна, як ми повинні захищатися, яка чисельність наших Збройних сил повинна бути. Ми приступили до розробки нових зразків зброї, потрібних для оборони Білорусі. Для нашої Білорусі не танки головне, не літаки, а спеціальні війська", - заявив Лукашенко.

За його словами, армія Білорусі повинна швидко зреагувати і нанести удар по бандитам і тим, хто посміє зазіхнути на території держави. Білоруський лідер нагадав, що таких прикладів більш ніж достатньо.

"Ми бачимо поведінку деяких тут союзників. Ну, окрім Росії, напевно, нам розраховувати нема на кого. І навіть на Росію ми не можемо на 100% покластися... Добре, сьогодні Путін і інші, він розуміє нас, я розумію його. Ми разом якось діємо (і то не завжди). А що буде завтра? Тому треба мати найнеобхідніше свою зброю - стрілецьку, для мобільних військ техніку - те, що ми можемо створювати", - сказав Лукашенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко зізнався, що вони з російським главою Путіним "як рідні" обговорюють різні питання, так як є лідерами близьких держав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?