Вони нас лякають: в РФ розказали, як будуть боротися з потужними санкціями США
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони нас лякають: в РФ розказали, як будуть боротися з потужними санкціями США

Вони нас лякають: в РФ розказали, як будуть боротися з потужними санкціями США
Джерело:  online.ua

Міністр фінансів РФ Антон Силуанов заявив, що в 2019 році Росія не буде позичати за кордоном, якщо Сполучені Штати накладуть санкції на російський суверенний борг, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Россия-24".

За його словами, у випадку запровадження нових санкцій Росія може відмовитися від розміщення єврооблігацій, номінованих в іноземній валюті, і зосередитися на випуску рублевих облігацій федерального займу.

"Так, звичайно, ми зараз зіткнулися з новими обмеженнями і з новими ризиками. Тому що нас лякають, що будуть введені санкції на борг, на наші нові запозичення. Все можливо, це, звичайно, неприємно", - додав російський міністр.

Нещодавно також стало відомо, що Міністерство промисловості та торгівлі РФ хоче скасувати заборону на продаж пива та інших слабоалкогольних напоїв в алюмінієвих банках в нічний час і в нестаціонарних торгових точках. Вказано, що це хочуть зробити для підтримки російської алюмінієвої промисловості, яка постраждала від санкцій США.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  лідери США і Польщі Дональд Трамп і Анджей Дуда у Білому домі обговорили питання газопроводу "Північний потік-2".  Голова Білого дому чітко дав зрозуміти, що санкції проти компаній-учасниць проекту не заплановані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?