Бій Макгрегор - Нурмагомедов: з'явилося відео сутички бійців до початку поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Макгрегор - Нурмагомедов: з'явилося відео сутички бійців до початку поєдинку

Бій Макгрегор - Нурмагомедов: з'явилося відео сутички бійців до початку поєдинку
Джерело:  online.ua

В ніч з 6 на 7 жовтня в лас-Вегасі відбудеться бій між ірландцем Конором Макгрегором і росіянином Хабібом Нурмагомедовим. Чемпіонський бій в змішаних бойових єдиноборствах буде проходити в рамках турніру UFC - на кону буде стояти титул чемпіона в легкій вазі (до 70,3 кг), що належить росіянинові. Напередодні бою відбулася урочиста церемонія зважування Макгрегора і Нурмагомедова, на якій спортсмени ледь не побилися.

Відео сутички Нурмагомедова і Макгрегора було опубліковано на сторінці UFC в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Бійка між Макгрегором і Нурмагомедовим ледь не виникла під час дуелі поглядів після зважування. Коли спортсмени стояли один навпроти одного в стійці, Макгрегор вдарив Нурмагомедова по руці, а потім спробував вдарити суперника ногою. Члени команд розняли бійців і не дали їм розв'язати повноцінну бійку.

Слід зазначити, що в ході зважування спортсмени довели, що вклалися в норму легкої ваги: Конор Макгрегор важить 70,1 кг, а Хабіб Нурмагомедов - 70,3 кг. У світі змішаних бойових єдиноборств росіянин Нурмагомедов вважається непереможним - він провів 26 поєдинків на професійному рингу, завершивши їх перемогою.

Макгрегор по ходу кар'єри в змішаних єдиноборствах провів 24 бої, здобувши 21 перемогу. Перший титул чемпіона UFC ірландець завоював в 2015 році.

На даний бій Макгрегора і Нурмагомедова букмекери ставлять на росіянина. На перемогу Нурмагомедова пропонується коефіцієнт 1,62. На успіх ірландського бійця можна поставити з коефіцієнтом 2,25.

Нагадаємо, на прес-конференції перед боєм, яка відбулася кілька тижнів тому, Макгрегор назвав Нурмагомедова "щуром" і запевнив, що переможе його у майбутньому бою.

"Я буду його бити. Я змушу його тріщати. Він розсиплеться на дрібні шматочки. Не думаю, що він витримає навіть ляпас. Він поводиться, як новачок", - заявляв тоді ірландський боєць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Лондоні на стадіоні "Уемблі" пройшов супербій між британцем Ентоні Джошуа і росіянином Олександром Повєткіним. Поєдинок завершився перемогою Джошуа- він відправив Повєткіна в нокаут і тим самим захистив три титули чемпіона світу за версіями WBA (Super), WBO і IBF.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?