Окупанти Криму висунули гучні загрози Україні по Азовському морю
Категорія
Світ
Дата публікації

Окупанти Криму висунули гучні загрози Україні по Азовському морю

Окупанти Криму висунули гучні загрози Україні по Азовському морю
Джерело:  online.ua

Україна "грає в войнушку", проводячи масштабні навчання в Азовському морі, але підрозділи Росії, які забезпечують безпеку кордонів і безпеку на морі, готови миттєво дати відповідь на будь-яку провокацію.

З такими погрозами на адресу України виступив "віце-спікер" кримського парламенту окупантів Юхим Фікс в інтерв'ю росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Таким чином окупанти відреагували на військові навчання, які будуть проводитися в районі Бердянська і донецької Ялти з 9 по 12 жовтня. Російські окупанти впевнені, що ЗСУ під час навчань вдадуться до "провокацій", тому поспішили пригрозити миттєвою відповіддю.

Нагадаємо, в ході військових навчань в Азовському морі українські військові проведуть артилерійські стрільби та відпрацюють заходи щодо посилення охорони. В РНБО анонсували, що це будуть "серйозні" навчання, спрямовані на відпрацювання стратегії по відбиттю агресії з боку Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у МВС України створили спеціальні підрозділи, які будуть спрямовані в Азовське море для стримування свавілля Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?