Жителі "ЛНР" залишилися без води, світла і мобільного зв'язку: що відбувається в ОРЛО
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі "ЛНР" залишилися без води, світла і мобільного зв'язку: що відбувається в ОРЛО

Жителі "ЛНР" залишилися без води, світла і мобільного зв'язку: що відбувається в ОРЛО
Джерело:  online.ua

6 жовтня на окупованій території Луганської області відключили електрику і воду. На тлі цих відключень у мешканців також зник мобільний зв'язок. Причиною масштабного блекаута бойовики називають ремонтні роботи.

Про те, що відбувається в ОРЛО, повідомляють жителі так званої "ЛНР", посилаючись на оголошення окупантів в соцмережах, передає ONLINE.UA.

В оголошеннях бойовиків зазначено, що світла в так званій "ЛНР" не буде з 00.00 6 жовтня до 18.00 7 жовтня. Там зазначається, що на добу відключається не тільки електрика і припиняється подача води, але і зупиняються залізничні перевезення і припиняється робота автозаправок.

"Головне, що бандерівців немає. А без світла обійтися можна ...", "За що боролися", "Молода республіка цвіте і пахне", "Тупо видавлюють людей, щоб менше ротів годувати потрібно було. Все йде за планом", " Не життя, а малина! "," Потрібно розуміти, що там і без відключень мобільний зв'язок працює через день. Це так, штрих","Ой, забула. Вода через день там теж зовсім постійно. Зате без звірств, угу .." , - коментують в мережі ситуацію з водою і електрикою в "ЛНР".

На підконтрольних бойовикам ресурсах зазначено, що відключення сталося через проведення планових регламентних робіт на підстанції "Перемога 500 кВт". Роботи нібито обіцяють закінчити до вечора неділі. Окупанти попросили місцевих жителів самопроголошеної республіки запастися водою на кілька днів, так як після подачі електроенергії рівень напруги буде низький, тому насоси на станціях включитися не зможуть.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ЛНР" стягнули велику кількість важкого озброєння до населених пунктів Луганської області. Вони вивели з укріплень десятки танків, "Градів" і броньованих машин, готуючись до масштабної атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?