Фейкове голосування в "ДНР": бойовики не допустили до "виборів" свого "народного губернатора"
Категорія
Події
Дата публікації

Фейкове голосування в "ДНР": бойовики не допустили до "виборів" свого "народного губернатора"

Фейкове голосування в "ДНР": бойовики не допустили до "виборів" свого "народного губернатора"

У фейкових "виборах" нового глави "ДНР" візьмуть участь п'ять кандидатів. Бойовики ОРДО не допустили до них свого "народного губернатора" Павла Губарева та директора Єнакіївського хлібозаводу Валентину Спиридонову, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

Глава "ЦВК ДНР" Ольга Позднякова пояснила, що Губарева і Спиридонову не допустили до "виборів" через те, що надані ними в комісію підписні листи містили недостовірні підписи жителів ОРДО.

Губарев обурився тому, що його не зареєстрували в якості кандидата на "вибори" нового глави "ДНР". Він вважає несправедливим те, що Кремль нав'язує єдиного кандидата, в особі Дениса Пушиліна.

"Формальна причина цього рішення не витримує ніякої критики. Ми зібрали 15 тисяч підписів - набагато більше необхідного законом - саме для того, щоб в разі недійсності деяких підписів (вони є завжди навіть при самій ретельній роботі) у нас залишалася потрібна кількість підписів з величезним запасом. Можлива недійсність декількох десятків підписів, але не сотень, і вже тим більше не тисяч", - написав у соцмережі колишній "народний губернатор".

Губарев назвав неповагою до себе і жителів "ДНР" то, що його зняли з "виборів". Він назвав дії "ЦВК" неповагою до всієї самопроголошеної республіці.

Нагадаємо, фейкові "вибори" в "ДНР" запланували на 11 листопада 2018 року. В якості кандидатів там зареєстрували п'ять чоловік, серед них: в.о. глави "ДНР" Денис Пушилін, колишній мер Горлівки Роман Храменков, заступник міністра освіти "ДНР" Володимир Медведєв. Також у виборах візьмуть участь в якості кандидатів Олена Шишкіна та Роман Євстігнеєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відсторонення і ліквідацію колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченко підготував Денис Пушилін. Це підтвердив колишній ватажок окупантів Олександр Ходаковський, а також СБУ, яка опублікувала аудіо важливих переговорів бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?