Зовсім розбалувалась: Настя Каменських здивувала новими відвертими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зовсім розбалувалась: Настя Каменських здивувала новими відвертими фото

Зовсім розбалувалась: Настя Каменських здивувала новими відвертими фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських знову розбурхала шанувальників жаркими знімками. Вона опублікувала свої свіжі фото в купальнику, які привели в захват шанувальників зірки, повідомляє ONLINE.UA.

Пікантні кадри були зроблені на пляжі в Майямі, де зараз відпочиває і працює Настя Каменських. Відверті знімки по-різному оцінили передплатники артистки - одні звернули увагу на те, що зірка сильно схудла, а інші - на її груди, підкресливши, що Настя втратила свої пишні форми.

 Настя Каменських у купальнику (фото - instagram.com/kamenskux)

"Фотошоп, ахаххахах) На кожній світлині різна фігура, так не буває, погодьтеся", "Груди як не у Кардашьян", "Видно фотошоп на трусиках", "З Потапом вона по скромніше вела, зараз розбалувалась ...", - відреагували на нові фото Каменських передплатники.

Настя Каменських на відпочинку у Майямі (фото - instagram.com/kamenskux)

Нагадаємо, в Майямі Каменських выдправилась на підтримку своєї нової пісні "Peligroso" на іспанській мові. Вона вже виступила на декількох іспанських каналах і дала десятки інтерв'ю ЗМІ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що шанувальники Насті Каменських розкритикували її новий кліп на пісню Peligroso. Вони запідозрили її в плагіаті, підкресливши, що новий кліп співачки дуже схожий відразу на кілька відомих пісень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?