В Україну прибули військові винищувачі США: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну прибули військові винищувачі США: названа причина

В Україну прибули військові винищувачі США: названа причина
Джерело:  online.ua

Американські військові розвідники прибули в Україну для участі в міжнародних навчаннях "Чисте небо-2018", метою яких є зміцнення миру і безпеки в регіоні.

Про це повідомила прес-служба посольства США в Україні, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що в Україні на військові навчання прибули винищувачі F-15C Eagles і транспортні літаки C-130J Super Hercules.

На сайті ВПС США в Європі вказано, що американські літаки візьмуть участь у перших в історії навчаннях Clear Sky. Вони розпочнуться в середині жовтня на Старокостянтинівської авіабазі і в інших регіонах України. Крім, F-15C Eagles і C-130J Super Hercules, в навчаннях братимуть участь американські F-15D і KC-135, а також польський MQ-9.

Крім військової авіцаціі в міжнародних навчаннях "Чисте небо-2018" в Україні візьмуть участь військові з Польщі, Нідерландів, Естонії, Румунії, Великої Британії, Данії та Бельгії. Всього в багатонаціональних навчаннях братимуть участь близько 950 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму висунули гучні загрози Україні через заплановані військови навчання ЗСУ в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?