Двоє друзів - ізгоїв: в мережі бурхливо обговорюють візит Берлусконі на день народження Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Двоє друзів - ізгоїв: в мережі бурхливо обговорюють візит Берлусконі на день народження Путіна

Двоє друзів - ізгоїв: в мережі бурхливо обговорюють візит Берлусконі на день народження Путіна
Джерело:  online.ua

Скандальний італійський політик Сільвіо Берлусконі, який раніше був прем'єр-міністром Італії, вилетів до Москви на день народження російського президента Володимира Путіна. У мережі бурхливо обговорюють фото Берлусконі, що летить до Путіна, порівнюючи їх з Муссоліні і Гітлером, повідомляє ONLINE.UA.

Про свій візит до Москви на день народження Путіна, якому 7 жовтня виповнюється 66 років, Берлусконі повідомив в соцмережі. Він опублікував фото з літака, яке підписав: "Лечу в Росію на день народження мого друга Володимира Путіна. Я скористаюся цією можливістю, щоб обговорити важливі міжнародні питання".

Берлусконі летить на день народження Путіна (фото - facebook.com/SilvioBerlusconi)

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на пост Берлусконі. Вони згадали, що колишній італійський прем'єр був тричі судимий за педофілію.

"Як Муссоліні до Гітлера", "Двоє друзів - ізгоя", "Cкажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти", "До однодумця полетів", - коментують в мережі візит Берлусконі до Путіна.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомляв, що Путін свій день народження святкуватиме в колі сім'ї і близьких. Він підтверджував, що привітати російського лідера приїде його італійський друг Сільвіо Берлусконі.

Нагадаємо, Берлусконі не в перший раз прилітає на день народження Путіна в Росії. У минулому році він подарував очільнику Кремля підковдру, на якій було зображено їх рукостискання на тлі Собору Василя Блаженного і Колізею.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі висміяли ніжну зустріч Путіна і лідера Таджикистану Емомалі Рахмона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?