Погасимо Кремль: Лондон підготував потужний план у відповідь на агресію Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Погасимо Кремль: Лондон підготував потужний план у відповідь на агресію Росії

Погасимо Кремль: Лондон підготував потужний план у відповідь на агресію Росії
Джерело:  online.ua

Британські військові пригрозили залишити Москву без електроенергії і навіть вимкнути світло в Кремлі у відповідь на російську агресію. Влаштувати масштабний блекаут в Росії військове командування Великої Британії планує за допомогою організованої кібератаки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Times.

По словам джерела зі служби безпеки Великої Британії, в умовах браку звичайних оборонних ресурсів, щоб протистояти агресії Кремля, чиновники британського уряду "поклялися активізувати наступальний кіберпотенціал, включаючи здатність вимикати світло в Кремлі".

За даними видання, "темний" сценарій Лондон активізує, якщо Москва зважиться на "вторгнення в Лівію, щоб спровокувати нову міграційну кризу в Європі, або ж захоче захопити маленькі острови, які належать Естонії, щоб перевірити реакцію НАТО".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американські дослідники з'ясували, як російські тролі маніпулюють британською молоддю і поширюють дезінформацію в соцмережах про гучні події, включаючи отруєння Сергія Скрипаля в Солсбері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?