Глобальна помилка: Меланію Трамп розкритикували за наряд під час візиту в Африку
Категорія
Світ
Дата публікації

Глобальна помилка: Меланію Трамп розкритикували за наряд під час візиту в Африку

Глобальна помилка: Меланію Трамп розкритикували за наряд під час візиту в Африку
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп зробила своє дебютне офіційне турне без супроводу президента. Дружина Дональда Трампа відвідала країни Африки в рамках благодійної програми "Be Best". Для візиту в африканські країни Меланія Трамп вибрала досить несподіваний наряд, який викликав хвилю критики в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, для поїздки до Кенії перша леді США вибрала світлі брюки і білу сорочку, які доповнила дивним капелюхом-шоломом. У мережі її наряд порівняли з костюмом колонізатора.

"Меланія Трамп наділа колоніальний шолом, який сприймається як символ європейського колоніалізму і викликає асоціації з експлуатацією африканців. Дружина американського президента зробила велику помилку на глобальному рівні", "Це все одно, що з'явитися на зборах афроамериканських виробників бавовни в формі солдата Конфедерації. Важливий історичний контекст","Рішення місіс Трамп надіти колоніальний шолом показало стереотипне розуміння тих місць, які вона відвідала на цьому тижні", - розкритикували наряд Меланії Трамп в мережі.

Слід зазначити, що в ході африканського турне Меланія Трамп крім Кенії відвідала Єгипет, побувала в Гані і Малаві. Там вона взяла участь в сафарі, подивилася театральну виставу, а також здійснила похід до легендарних пірамід.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп привернула увагу громадськості своїм вбранням на відкритті Генасамблеї ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?