Арешт глави Інтерполу: ЗМІ дізналися причину затримання
Категорія
Світ
Дата публікації

Арешт глави Інтерполу: ЗМІ дізналися причину затримання

Арешт глави Інтерполу: ЗМІ дізналися причину затримання
Джерело:  online.ua

Главу Інтерполу Мена Хунвей затримали в Китаї за підозрою в корупції. Його звинувачують у сприянні компанії, яка працює в сфері боротьби з кіберзлочинністю, в отриманні вигідних контрактів.

Причини затримання глави Інлерпола в Китаї повідомила газета Le Parisien з посиланням на джерела в правоохоронних органах КНР, передає ONLINE.UA.

Офіційного підтвердження даної інформації немає. Інтерпол направив запит в КНР з вимогою пояснити зникнення Мена Хунвея і його подальшу долю, але влада Китаю поки не відповіла на нього.

"Генеральний секретаріат Інтерполу чекає офіційної відповіді влади Китаю, яка би розвіяла занепокоєння щодо самопочуття президента", - йдеться в повідомленні Інтерполу.

Слід зазначити, що зникнення Мена Хунвея в Китаї без повідомлення є не першим подібним випадком. У КНР часто зникають люди за рішенням правоохоронних органів, які можуть місяцями не давати повідомлень про долю затриманих.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗМІ дізналися перші подробиці таємничого зникнення глави Інтерполу, який в цей момент був у відпустці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?