Стало відомо, коли в Києві включать опалення
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли в Києві включать опалення

Стало відомо, коли в Києві включать опалення
Джерело:  online.ua

У Києві почнеться опалювальний сезон в залежності від погоди. Опалення в українській столиці включать, коли на вулиці температура повітря буде триматися на відмітках не вище +8 градусів протягом трьох днів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв відзначив, що для влади Києва важливо, щоб кияни даремно не платили за опалення, коли воно ще не потрібно. Він зазначив, що за прогнозом погоди на наступний тиждень температура повітря вдень очікується на рівні + 17...+18 градусів.

"Чи прийнятно платити за опалення 30 гривень за квадратний метр, коли на вулиці така температура? Багато киян думають, що ні", - підкреслив Пантелєєв.

Чиновник також уточнив, що міська влада Києва уклала мирну угоду з "Нафтогазом" щодо поставок енергоносіїв. Він запевнив, що зриву опалювального сезону в Києві не буде, так як міські служби працюють цілодобово і не допустять ніяких надзвичайних ситуацій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні тарифи на комунальні послуги будуть стрімко підніматися щороку. У 2019 комуналка подорожчає на 19%, в 2020 році - на 15%, а в 2021 році - на 15%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?