Хороший удар: Макгрегор зажадав реваншу після програшу Хабібу Нурмагомедову
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хороший удар: Макгрегор зажадав реваншу після програшу Хабібу Нурмагомедову

Хороший удар: Макгрегор зажадав реваншу після програшу Хабібу Нурмагомедову
Джерело:  online.ua

Ірландський боєць Конор Макгрегор зажадав реваншу, щоб відігратися після програшу росіянину Хабібу Нурмагомедову. Про це спортсмен написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Хороший удар. Чекаю реваншу", - написав Макгрегор.

У Нурмагомедова поки не відреагували на прохання Макгрегора про бій-реванш. При цьому глава UFC Дейн Вайт, відповідаючи на прес-конференції на питання про повторний поєдинок Нурмагомедова і Макгрегора, заявив, що "постарається тримати цих хлопців подалі один від одного".

Сам Макгрегор, коментуючи поразку в бою з Нурмагомедовим, заявив, що бився під час поєдинку добре. Він переконаний, що в наступному бою зможе перемогти росіянина.

Як Нурмагомедов "задушив" Макгрегора - відео фінальної частини бою:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після бою Макгрегор - Нурмагомедов стався гучний скандал, який викликав росіянин. Хабіб влаштував масову бійку і пішов із залу, не отримавши чемпіонський пояс. За це йому загрожують штрафні санкції аж до невиплати гонорару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?