"Мій Вітя часто отримував": Лукашенко виступив проти закону про домашнє насильство
Категорія
Світ
Дата публікації

"Мій Вітя часто отримував": Лукашенко виступив проти закону про домашнє насильство

"Мій Вітя часто отримував": Лукашенко виступив проти закону про домашнє насильство
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко виступив з критикою щодо законопроекту, в якому передбачені заходи протидії домашньому насильству. Президент Білорусі вважає, що покарання батьків своїх дітей іноді корисно і навіть необхідно, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу білоруського лідера.

Лукашенко переконаний, що законопроект про протидію домашньому насильству розроблений на основі західних "дурниць". Він вважає, що цей закон потрібно не "злизувати" з Заходу, а видавати на основі слов'янських традицій і власного життєвого досвіду.

"Десь хтось бовкнув - про протидію насильству в сім'ї. Це зараз модні формулювання на Заході. У них скоро сімей не буде: мужик на мужику одружується або заміж виходить. Дітей немає кому народжувати. А ми у них переймаємо якісь норми поведінки в сім'ї", - заявив Лукашенко.

Він запевнив, що не є прихильником покарання дітей, але вважає, що іноді це просто необхідно. Лукашенко зізнався, що його старший син Віктор "часто отримував", а середньому Дімі "діставалося менше". При цьому молодшого сина Миколу Лукашенко ніколи не карав - за словами білоруського президента, Коля того не заслуговував.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що молодший син Лукашенка дав перше інтерв'ю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?