Наш маленький бутон троянди: Кейт Хадсон вперше показала новонароджену дочку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наш маленький бутон троянди: Кейт Хадсон вперше показала новонароджену дочку

Наш маленький бутон троянди: Кейт Хадсон вперше показала новонароджену дочку
Джерело:  online.ua

Менше тижня тому голлівудська зірка Кейт Хадсон народила дочку. 39-річна актриса стала мамою втретє 2 жовтня 2018 року, але не стала довго приховувати дитину від очей громадськості і показала новонароджену дочку шанувальникам.

Зворушливе фото доньки Кейт Хадсон опублікувала в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Новонароджена донька Кейт Хадсон (фото - instagram.com/katehudson)

"Наш маленький бутончик троянди", - підписала перше фото дочки актриса.

На знімку маленька Рані спить. Вона загорнута в затишну ковдрочку, а на голові у неї одягнута красива шапочка зі стильним бантиком. Перше фото доньки Кейт Хадсон викликало бурю розчулення в мережі. Шанувальники зірки відзначили, що її малятко просто чарівне.

Нагадаємо, Рані стала першою дитиною для обранця Кейт Хадсон Денні Фудзікави. Для щасливої мами дівчинка стала третьою дитиною - Кейт увже виховує двох синів від попередніх стосунків.

В даний час Кейт Хадсон і Денні Фудзікава живуть в цивільному шлюбі - вони ще не встигли узаконити свої стосунки, але за твердженням близьких пари, вже готові піти на цей крок. Не виключено, що в найближчому майбутньому Кейт Хадсон і Денні Фудзікава одружаться.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як Кейт Хадсон вирішила назвати новонароджену дочку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?