В США розповіли, як Кремль затягує питання миротворців на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

В США розповіли, як Кремль затягує питання миротворців на Донбасі

В США розповіли, як Кремль затягує питання миротворців на Донбасі
Джерело:  YouTube

 Спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер заявив, що влада РФ все ще не направила своїх нових пропозицій щодо розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі. Американський дипломат надіється на нову зустріч з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, проте зустрічі заважає відсутність нових пропозицій Кремля щодо миротворців.

Про це заявив в інтерв'ю "Громадське ТБ Донбаса", передає ONLINE.UA.

"Ми ведемо переписку з Сурковим про зміст цієї зустрічі. Ми внесли пропозицію про розміщення миротворчої місії ООН, яка б забезпечила безпеку на окупованій території та створила умови для того, щоб Мінські угоди були врешті-решт реалізовані. Йдеться про місцеві вибори, амністію і т.і.", - зазначив Волкер.

За його словами, Кремль відкинув пропозиції США, тому дипломат попросив надіслати йому пропозиції російської сторони і все-таки зустрітися, щоб обговорити, наскільки вони будуть продуктивними.

"Якщо ми зустрінемося, це буде дуже результативна дискусія. Але ми все ще ведемо переговори і поки не домовилися про нову зустріч. Росіяни не згодні з тими пропозиціями, які ми внесли, але самі поки не запропонували жодних варіантів", - пояснив Курт Волкер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Євросоюзі виступили проти незаконних "виборів" в ОРДЛО. Там закликали Росію використовувати весь свій вплив на окупантів, щоб запобігти порушенню Мінських угод, які є єдиним ключем до припинення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?