Кім Чен Ин їде до Путіна - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин їде до Путіна - перші подробиці

Кім Чен Ин їде до Путіна - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин незабаром прибуде до Росії, щоб зустрітися з очільником Кремля Володимиром Путіним. Про це заявив президент Південної Кореї Мун Чже Ін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Зазначається, що Мун розповів про плани поїздок північнокорейських та китайських лідерів на засіданні Кабінету Міністрів після того, як американський держсекретар Майк Помпео відвідав Північну Корею.

"Мун позитивно відгукнувся про зустріч Помпео з Кімом у неділю, заявивши, що вона створила умови, які дозволять найближчим часом провести зустріч Кіма і президентом США Дональдом Трампом і сприятиме денуклеаризації Корейського півострова", - сказано в повідомленні.

 ЗМІ КНДР повідомляють, що Пхеньян і Москва погодились провести саміт цього року після того, як Кім зустрівся у Пхеньяні з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Кім також їздив до Китаю тричі цього року для зустрічей із Сі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський президент Володимир Путін написав особистого листа главі КНДР Кім Чен Ину, в якому побажав північнокорейському лідеру здоров’я і успіхів. Це послання Путін адресував Кім Чен Ину з нагоди 70-ї річниці створення КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?