PayPal не хоче заходити в Україну - названа причина
Категорія
Технології
Дата публікації

PayPal не хоче заходити в Україну - названа причина

PayPal не хоче заходити в Україну - названа причина
Джерело:  online.ua

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов заявив, що міжнародна система грошових переказів PayPal не хоче заходити в Україну. Він підкреслив, що регулярні спроби української влади переконати керівництво цієї компанії, як власними зусиллями, так і за посередництва США, не дали жодного результату.

Про це чиновник розказав в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"PayPal не хоче заходити в Україну. Насправді люди вірять, що всі інвестори мріють бути в Україні і єдине, що їм заважає, - це поганий український уряд, який їх відлякує. Насправді приклад і PayPal, і тої самої IKEA, він скоріше про те, що частина інвесторів не хоче бути в Україні. І не хоче бути не через те, що у нас погана країна, бо поганий бізнес-клімат, ми просто не в їхніх планах. Як це - справа не в тобі, справа в мені, які інколи кажуть дівчата, тільки навпаки", - пояснив він.

Нефьодов вкотре розповів про зусилля, які були докладені для того, щоб ця система міжнародних переказів зайшла на український ринок.

"З PayPal ситуація дуже проста. Ми нині не знаходимося в переліку пріоритетних для них країн. Ми дуже сподіваємося, і ми робимо досить багато, щоб ця ситуація змінилася", - додав український чиновник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  з 14 червня за рішенням НБУ в Україні заборонили міжнародну платіжну систему TYME. Причиною тому стала її співпраця із забороненою в Україні російською платіжною системою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?