Хочуть повернутися до складу України: кандидат на "виборах у ДНР" шокував одкровеннями
Категорія
Україна
Дата публікації

Хочуть повернутися до складу України: кандидат на "виборах у ДНР" шокував одкровеннями

Хочуть повернутися до складу України: кандидат на "виборах у ДНР" шокував одкровеннями
Джерело:  online.ua

Проросійський бойовик Олександр Ходаковський, який раніше обіймав "посаду" керівника так званого "міністерства безпеки ДНР", тепер бере участь у "виборах" у фейковій республіці. Однак він зізнається, що зараз в ОРДЛО регулярно лунають заклики  про повернення до складу України, передає ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал сепаратиста.

Він стверджує, що зараз уже майже ніхто не хоче "йти за Дніпро", не обговорює перемогу над "київським режимом", натомість все частіше лунають заяви про повернення до складу України. Єдине – заявники ще не визначились, у якому форматі таке повернення можливе.

"Ми вже не говоримо ні про походи на Київ, ні навіть про вихід на адміністративні кордони областей. Швидко змінився горезвісний "тренд" – усі розмови тепер тільки про інтеграцію. Як у жарті: ті, хто говорить, що пити треба менше, і ті, хто говорить, що пити треба більше, мають рацію в одному – пити треба,"
– написав Ходаковський.

Варто зазначити, що особиста позиція терориста – це плекання надії зберегти приречені "республіки".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  відсторонення і ліквідацію колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченко підготував Денис Пушилін. Це підтвердив колишній ватажок окупантів Олександр Ходаковський, а також СБУ, яка опублікувала аудіо важливих переговорів бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?