Відомо, коли Рада голосуватиме за курс України на ЄС і НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомо, коли Рада голосуватиме за курс України на ЄС і НАТО

Відомо, коли Рада голосуватиме за курс України на ЄС і НАТО
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Порошенко повідомив, що вже за "кілька тижнів" законопроект про зміни до Основного закону, що закріплюють стратегічний курс країни на вступ до Європейського Союзу і НАТО, буде проголосований у парламенті.

З даною заявою він виступив в ході зустрічі з новообраними членами ЦВК, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"У мене радісна новина: законопроект визнано Конституційним Судом як такий, що підлягає першочерговому розгляду, і вже через кілька тижнів, я сподіваюся, в дуже короткий термін, парламент матиме можливість ще раз конституційною більшістю підтримати голосування названого законопроекту щодо змін до Конституції в першому читанні", - сказав Порошенко.

Зазначимо, що 20 вересня український парламент включив до порядку денного сесії і направив до Конституційного суду президентський законопроект (№9037) про внесення змін до Основного закону щодо закріплення стратегічного курсу України на членство в Європейському Союзі і НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянсу не потрібен дозвіл Росії щодо вступу України у силовий блок. Про це він розповів перед своєю зустріччю з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?