ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат

ЗСУ відбили атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили наступ на Донбасі, атакуючи українських захисників з важкого озброєння. За минулу добу ворог 36 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ, але отримав потужну відсіч.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Українські військові повідомили, що противник обстрілював позиції ООС в районі Кримського, Луганського, Новотошківського, Степового, Катеринівки, Троїцького, Авдіївки, Пєсков, Травневого, Мар'їнки, Новомихайлівки, Павлопіля, Гнутового, Лебединського, Водяного і Широкино. Під час вогневої атаки бойовики застосовували 82-мм і 120-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, бойові машини піхоти і зенитні установки ЗУ-23-2. В ході бойових дій троє українських захисників отримали поранення.

Незважаючи на інтенсивність обстрілів бойовиків, українські військові впевнено тримали оборону і контролювали складну ситуацію. Вони адекватно відповідали на всі вогневі провокації ворога - за даними розвідки, протягом доби було знищено 5 і поранено 6 бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий ватажок "ДНР" Денис Пушилін виступив з новою скандальною заявою щодо ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?