Вибухи на Чернігівщині: до лікарень звернулися десятки людей
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи на Чернігівщині: до лікарень звернулися десятки людей

Вибухи на Чернігівщині: до лікарень звернулися десятки людей
Джерело:  rbc.ua

В результаті вибухів на 6-му арсеналі біля Ічні на Чернігівщині до медиків звернулися 63 людини. На даний момент із самого міста евакуйовують пацієнтів лікарні, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

Так, у секретаріаті начальника управління охорони здоров'я Чернігівської ОДА повідомляють, що наразі, згідно інформації на 8:00, загиблих немає. 63 особи з Ічні звернулись до лікарні із поганим самопочуттям, це – через дим. Частина з них вже пішла додому, деяких з них ще перевіряють. Фізичних травм немає.

"Зараз з Ічнівської лікарні евакуйовують пацієнтів. Тяжких, лежачих хворих перевозять до селища Парафіївка. Розвозять таких пацієнтів карети екстреної медичної допомоги. Пацієнти на плановому лікуванні виїжджають із Ічні самостійно. Медики наголошують, що жодні звернення про травмування в результаті вибухів не надходили", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка, тривають вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення евакуюють.Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках доріг. Інформацію про вибухи підтвердили в Генштабі ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?