Порошенко екстрено скликав силовиків: названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко екстрено скликав силовиків: названа причина

Порошенко екстрено скликав силовиків: названа причина
Джерело:  online.ua

Вранці 9 жовтня президент України Петро Порошенко викликав силовиків на екстрене засідання щодо ситуації поблизу Ічні. Він поручід уряду надати всю необхідну допомогу населенню, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-секретаря українського президента.

На даний момент в Чернігівську області вирушили спецпризначенці столичної поліції. Вони будуть допомогати надзвичайникам евакуювати людей з небезпечної зони і нести службу на постах.

На даний момент відомо, що із зони можливого ураження під Ічнею евакуйовано близько десяти тисяч чоловік. На місце події вилетів український прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

За інформацією ДСНС України, на місце події направлені 220 співробітників і 60 одиниць техніки для гасіння пожеж. Також в район арсеналу виїхав 21 піротехнічний розрахунок, загальною чисельністю 105 осіб. З Києва і Київської області направлено 250 чоловік, з яких 100 нацгвардейців, які патрулюватимуть небезпечну зону.

Також прес-служба ДСНС опублікувала нове відео, на якому показано, що вибухи під Ічнею тривають.

Раніше ONLINE.UA публікував шокуючі фото і відео з місця вибухів на складах боєприпасів під Ічнею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?