Вибухи під Ічнею - з'явилися шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вибухи під Ічнею - з'явилися шокуючі подробиці

Вибухи під Ічнею - з'явилися шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Управління ДСНС у Чернігівській області повідомляє, що на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю. Орієнтовно на складах знаходиться 88 тисяч тон боєприпасів, передає ONLINE.UA.

Також зазначається, що територія 6 арсеналу становить близько 682,6 га, з них технічна територія – 402 га.

Евакуйовано близько 12 тисяч осіб. Інформація щодо жертв та постраждалих не надходила.

"З 04:22 закрито повітряний простір в радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено. З 05:30 відключено електро- та газопостачання в населених пунктах, що попадають в зону можливого ураження. Станом на 9:30 проходить засідання штабу з ліквідації наслідків пожежі на арсеналі зброї під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового та голови ДСНС Миколи Чечоткіна", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що в Чернігівській обласній держадміністрації відбулося засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Ічнянському районі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка,  тривають вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення евакуюють. Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?