Меланія Трамп вперше зізналася, як ставиться до скандалів навколо свого чоловіка
Категорія
Світ
Дата публікації

Меланія Трамп вперше зізналася, як ставиться до скандалів навколо свого чоловіка

Меланія Трамп вперше зізналася, як ставиться до скандалів навколо свого чоловіка
Джерело:  online.ua

Перша леді США Меланія Трамп відверто розповіла про своє ставлення до гучних та скандальних заяв свого чоловіка. За її словами, вона не завжди погоджується з тим, що твітить і говорить Дональд Трамп. Інколи Меланія навіть просить чоловіка відкласти телефон, передає ONLINE.UA з посиланням на The Hill.

"Я не завжди згідна з тим, що він твітить. Я йому кажу це ,і говорю свою думку, даю чесну пораду. Іноді він прислухається, а іноді - ні", – розповіла Меланія Трамп.

Раніше джерела видання повідомляли, що перша леді вміло розпізнає тих людей, які хочуть нашкодити Дональду Трампу. Тому вона часто говорить йому свою думку про політику та його оточення.

"У мене є власний голос і мої думки. Для мене дуже важливо висловити те, що я відчуваю", – сказала вона.

У першої леді також поцікавилися, чи вона тисне на Президента США та чи скеровує його до прийняття певного рішення, чи аби він був більш ввічливий на публіці.

"Мене не обирали, він – Президент. Я просто говорю йому свою думку, в що я вірю, в дечому, можливо, маємо різні погляди", – додала дружина Трампа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп опинилася в гучному скандалі через люб’язності з Бараком Обамою під час похорону Барбари Буш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?