"Він змінить все": Facebook створив гаджет для відеозв’язку
Категорія
Технології
Дата публікації

"Він змінить все": Facebook створив гаджет для відеозв’язку

"Він змінить все": Facebook створив гаджет для відеозв’язку
Джерело:  online.ua

Відома американська компанія Facebook представила власний планшет, розроблений спеціально для відеодзвінків. Представники соцмережі переконані, що новий пристрій відеозв’язку під назвою Portal, "повністю змінить те, як ми підтримуємо зв’язок", передає ONLINE.UA.

"Завдяки технології штучного інтелекту, Portal робить відеодзвінки простішими і більше схожими на живе спілкування, поки широкоекранний дисплей дозволяє вам насолоджуватися кожною миттю разом. Гаджет представлений у двох версіях: Portal і Portal+. Перший оснащений 10-дюймовим екраном, а другий - 15-дюймовим екраном", - сказано в повідомленні.

Уже відома вартість нового гаджету – 199 і 349 доларів за меншу і більшу версію відповідно.

Також вказано, що камера нового пристрою автоматично стежить за пересуванням співрозмовників в приміщенні і їм більше не треба стежити за тим, щоб не виходити з поля зору.

"Portal дозволяє спілкуватися через Facebook, або мобільний месенджер соцмережі із абонентами, які не мають такого пристрою. Крім того, у гаджет вбудовано голосовий помічник Amazon Alexa. Гаджет не буде слухати, або спостерігати за користувачами, а також зберігати записи розмов", - передає прес-служба.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 вересня в комітеті з розвідки Сенату США  виступили генеральний директор Twitter Джек Дорсі і головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?