Українка завоювала "золото" на юнацькій Олімпіаді
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка завоювала "золото" на юнацькій Олімпіаді

Українка завоювала "золото" на юнацькій Олімпіаді
Джерело:  online.ua

У Буенос-Айресі проходять юнацькі Олімпійські ігри, однією з переможниць яких стала українка Катерина Чорний. Вона завоювала золоту медаль в індивідуальному турнірі шпажисток, обігравши в фіналі суперницю з Гонконгу Кайлін Синь Ян Се з рахунком 11:9 (0:0, 2:5, 9:4).

Про перемогу українки на юнацькій Олімпіаді повідомила прес-служба Національного олімпійського комітету України, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що 17-річна українка впевнено пройшла весь груповий етап і виграла чотири з шести поєдинків, дійшовши до фіналу. На першому етапі вона обіграла Тамілу Мурідову з Казахстану з рахунком 15:10, потім Кінгу Декані з Угорщини з рахунком 14:13. Путівку у фінал вона завоювала завдяки перемозі над чешкою Веронікою Белешовою, яка поступилася українській фехтувальниці в півфіналі юнацької Олімпіади.

Слід зазначити, що "золото" Катерини Чорний стало не тільки першою золотою нагородою української збірної на юнацькій Олімпіаді-2018, а й першим юніорський олімпійським золотом в історії України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український пловець Андрій Говоров тріумфально виграв етап Кубка світу, який проходив в катарській Досі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?