Від Гриценко вимагають назвати «людей зі здоровим глуздом» в оточенні Путіна, - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Від Гриценко вимагають назвати «людей зі здоровим глуздом» в оточенні Путіна, - ЗМІ

Від Гриценко вимагають назвати «людей зі здоровим глуздом» в оточенні Путіна, - ЗМІ

Головний редактор «Лівого берега» Олег Базар на власній сторінці у мережі Facebook, прокоментував виступ Анатолія Гриценко у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV, коли в ефірі політик вкотре заявив, що веде якісь таємні переговори щодо Донбасу, де однією зі сторін є якісь «адекватні люди з оточення Путіна», повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «Українські Новини».

«Хотілося б, щоб Анатолій Степанович нарешті назвав тих "вмєняємих людей з оточення Путіна", з якими він веде переговори», - скептично зауважив журналіст та нагадав, що подібні заяви Гриценко вже озвучував в інтерв'ю. «Але, крім цих форматів (переговори – ред.), є ще неофіційний. Він чотиристоронній – Україна, Росія (її адекватна частина, яка має вихід для того, щоб покласти на стіл Путіну документи), Європа – насамперед, це французи і німці – і Америка. Хто ці люди? Я не можу назвати прізвищ. Ми так домовилися. Але це люди, які мають досвід в сфері оборони, безпеки, міжнародної політики, дипломатії. Люди рівня або міністрів, або генералів з чотирма зірками», - заявив Гриценко в інтерв'ю виданню ще у липні 2018 року.

Журналіст зазначив, що хотілося б нарешті конкретики від політика, хто саме ці «адекватні люди в оточенні Путіна».

Разом з тим, нещодавно Гриценко став об’єктом скандалу, коли стало відомо, що серед бійців севастопольського «Беркуту», яких він виводив з Майдану та супроводжував до Криму, могли бути російські спецпризначенці, зокрема сумно відомий полковник ГРУ Анатолій Чепіга. Державна прикордонна служба України свого часу підтвердила перебування та участь у злочинах на Майдані російських спецпризначенців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?