Підбірка нестандартних місць для відпочинку в холодну пору року
Категорія
Культура
Дата публікації

Підбірка нестандартних місць для відпочинку в холодну пору року

Підбірка нестандартних місць для відпочинку в холодну пору року
Джерело:  online.ua

Влітку організувати дозвілля в Києві елементарно, але що робити, коли приходить холодна осінь і список розваг скорочується в рази? Правильно - шукати нестандартні способи відпочинку, які принесуть масу емоцій. Як бонус - позбавлення від нудьги і бадьорий позитивний настрій!

Добірку склала команда WoW Club, щоб ви не витрачали час на пошуки компаній. Тому швидше за читайте про ТОП-5 кращих видах відпочинку в холодну пору року, підбирайте кращу для себе компанію і зробіть своє дозвілля!

Квест кімнати

Це відмінна розвага для компанії з 2-6 чоловік. У Києві понад 50 квест-кімнат з різними напрямками: зомбі-апокаліпсис, Аліса в країні чудес, покинута психлікарня, світ кібернетики, лабораторії та циркові гримерки. Суть цих квестів - за 50-60 хвилин (в залежності від конкретної кімнати) вибратися з приміщення, виконавши всі завдання. Викид адреналіну гарантовано! Важливо лише заздалегідь забронювати кімнату (найкраще за тиждень або хоча б 4 дні до заходу). Вартість - від 300 до 1000 грн.

Контактний зоопарк

Що може бути краще милих і гарних тваринок? Тільки гратися з ними! Відвідування контактних зоопарків - ідеальне рішення як для молодих людей, так і для сімей з дітьми. Всього за 80-120 грн. можна побачити вживу, погодувати і погладити єнотів, морських свинок, декоративних кроликів і навіть кенгуру! Адже дорослим, як і дітям, теж потрібно позбуватися від стресу і отримувати свій заряд позитивних емоцій.

Політ на повітряній кулі

Ця послуга досить дорога, але хоча б раз в житті спробувати варто! У процесі ви підніметеся на 200-500 м над землею приблизно на 50-70 хвилин. У холодну пору року ця послуга більше користується попитом, тому що організувати таке дозвілля можна в будь-який час дня, коли влітку є обмеження по часу.

Розвага дарує не тільки приємні візуальні відчуття, але і дозволяє розслабитися (коли пройде шок), подумати про щось своє і просто зрозуміти, що життя прекрасне. Важливо, щоб ви не боялися висоти, інакше ніяких приємних емоцій від польоту не отримаєте, а тільки паніку і роздратування.

Можна замовити політ на повітряній кулі з такими додатковими послугами:

  • фотосесія;

  • шампанське;

  • приємна музика (це не найкраще рішення);

  • вручення грамот;

  • романтичне проведення пропозиції руки і серця, ін.

В середньому політ на повітряній кулі в Києві коштує 5-7 тис. грн. (без додаткових послуг). Є примітка по дрес-коду - ніяких високих каблуків і коротких спідниць для дівчат.

Оренда патібасів

Це щодо новомодна розвага. Підійде для активних молодих людей, які люблять гучні тусовки і вечірки.

У патібасах є:

  • ресторани;

  • діджейські столики;

  • танцполи з жердиною або без;

  • лаундж-зони.

В автобусі можна співати в караоке, запускати небесні ліхтарі, замовити діджея і влаштувати справжню мобільну вечірку. У більшості київських компаній є різні намиста, пакети послуг (з діджеями / офіціантами / піджеев або без них), від чого залежить ціна за годину. В середньому вона дорівнює 1200-1400 грн./60 хвилин.

Тролейні парки в Києві

Навіть восени тролейні парки переповнені людьми, адже під час спуску отримуєш нереальний мікс емоцій - жах, паніку, виплеск адреналіну, задоволення і щастя. Парків настільки багато, що жителям будь-яких районів або мікрорайонів столиці не потрібно далеко їхати. Коштує таке задоволення від 50 до 250 грн. в залежності від довжини і складності маршруту.

Якщо ви новачок і тільки хочете спробувати такий вид відпочинку, краще вибрати найпростіший маршрут. Якщо вже пробували і хочеться ще - йдіть на маршрут середньої або підвищеної складності! Змерзнути не вийде, тому що кожна зона досить енергозатратна. Практично в кожному тролейних парку є поруч кавова лавка, де після розваги можна випити гарячого чаю або кави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?