Знищили морський десант ворога: видовищне відео навчань ЗСУ в Азовському морі
Категорія
Україна
Дата публікації

Знищили морський десант ворога: видовищне відео навчань ЗСУ в Азовському морі

Знищили морський десант ворога: видовищне відео навчань ЗСУ в Азовському морі
Джерело:  online.ua

У вівторок, 9 жовтня, на Приазов'ї пройшли військові навчання ЗСУ з відпрацювання тактичних навичок щодо відображення висадки морського десанту ворога на узбережжі. Видовищне відео з навчань опублікувала прес-служба штабу ООС, повідомляє ONLINE.UA.

В ході навчань свої навички удосконалили льотчики армійської та тактичної авіації, а також підрозділи морської охорони, танкісти, бійці Нацгвардії, які залучаються для протидесантної оборони.

У штабі ООС відзначили, що українські військові успішно знищили морський десант ворога при підході до берега. Після цього вони витіснили противника в морі, коли той намагався закріпитися на морському узбережжі.

"Під час навчання органи управління, сили і засоби зі складу Об'єднаних сил різних складових сектору безпеки і оборони діяли злагоджено і підтвердили, що здатні виконувати завдання за призначенням. Разом переможемо! Слава Україні!", - йдеться в повідомленні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну прибули військові розвідники США, які візьмуть участь в міжнародних навчаннях "Чисте небо-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?