У Росії підрахували, скільки зекономлять на пенсіонерах: шокуючі цифри
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії підрахували, скільки зекономлять на пенсіонерах: шокуючі цифри

У Росії підрахували, скільки зекономлять на пенсіонерах: шокуючі цифри
Джерело:  online.ua

Після запуску пенсійної реформи в Росії, указ про яку вже підписав президент Володимир Путін, число пенсіонерів скоротиться на 300 тисяч осіб у рік. Завдяки цьому Пенсійний фонд зекономить 90 млрд рублів.

Такі цифри навів голова російського Пенсійного фонду Антон Дроздов в інтерв'ю росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

За його прогнозом, за шість років загальна економія ПФР за рахунок збільшення пенсійного віку росіян складе 3 трлн рублів. Ці гроші, за твердженням Дроздова, підуть на підвищення пенсій чинним пенсіонерам, а також на інші соцвиплати.

За рахунок скорочення кількості пенсіонерів в ПФУ планують проіндексувати пенсії, підвищити допомогу багатодітним матерям, а також здійснювати виплати пенсіонерам, яким тривалий трудовий стаж дозволяє вийти на пенсію до настання пенсійного віку.

Нагадаємо, в рамках пенсійної реформи в Росії збільшили вік виходу на пенсію для жінок до 60 років, а для чоловіків - до 65. Ці нововведення викликали бурю гніву у росіян, які вийшли на масштабні акції протесту, які проходили по всій країні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни на мітингах вимагають відставки Путіна і всього російського уряду після того, як в Держдумі прийняли остаточне рішення щодо підвищення пенсійного віку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?