Тонко і по справі: українці в захваті від трейлера нового сезону серіалу "Слуга народу"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тонко і по справі: українці в захваті від трейлера нового сезону серіалу "Слуга народу"

Тонко і по справі: українці в захваті від трейлера нового сезону серіалу "Слуга народу"
Джерело:  online.ua

Студія "Квартал 95" приступила до зйомок нового сезону серіалу "Слуга народу", головну роль в якому грає Володимир Зеленський. Коміки вже опублікували в мережі перший трейлер нового "Слуги народу", який бурхливо обговорюють українці, повідомляє ONLINE.UA.

У першому трейлері нового сезону автори показали розмову головного героя, президента Василя Голобородька, з таксистом. Слухаючи новини по радіо, вони вступили в суперечку з приводу нового законопроекту Верховної Ради, який передбачає блокування українських інтернет-ресурсів без рішення суду.

Голобородько, в особі Зеленського, почав критикувати депутатів за цю ініціативу. На захист парламентаріїв виступив таксист.

Українці із захопленням відреагували на трейлер нового "Слуги народу". Вони вважають, що коміки в черговий раз показали все сумні реалії в Україні, але в смішній формі.

"Молодець. За 2 хвилини показати все, як воно є насправді", "Браво Зеленський розсмішив, молодець мужик - все точно сказав", "Сумно і смішно одночасно", "Тонко і по справі", "Як завжди на висоті , все в яблучко!", "Відмінно вмістили всі нюанси нашого буття))) Ями, сміття і суцільна нагінка!", - коментують українці перший трейлер нового сезону серіалу "Слуга народу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Квартал 95" знімає нову комедію "Я, ти, він і вона", в якому зіграють Володимир Зеленський і солістка популярної групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?