"Міс Австрія 2018" втратила корону - названа несподівана причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Міс Австрія 2018" втратила корону - названа несподівана причина

"Міс Австрія 2018" втратила корону - названа несподівана причина
Джерело:  online.ua

"Міс Австрію 2018" Даніелу Зівкову дискваліфікували через те, що вона користувалася своїм титулом для заробляння коштів, а також порушила договір, який раніше підписала з організаторами конкурса краси, передає ONLINE.UA з посиланням на АРА.

"Пані Зівкова з часу її обрання, незважаючи на численні зауваження щодо правової ситуації та попередження, неодноразово порушила умови ліцензійного договору", - пояснив виконавчий директор "Міс Австрія" Йорг Ріггер.

Окрім того, вказано, що австрійська красуня неодноразово виступала у ЗМІ, не узгоджуючи це з представниками "Міс Австрія". Також Даніела Зівков знялась у фотосесії для глянцю на фоні авто, марка якого не була прописана в ліцензійній угоді конкурсу. Таким чином дівчина неодноразово порушила умови підписаного контракту, відтак була позбавлена престижного титулу і змогу представити свою країну на "Міс Світу" в Китаї.

Організатори шоу одразу ж переобрали красуню. Новою "Міс Австрія 2018" стала Ізабелла Іон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" —  23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована.  У красуні відібрали корону через те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб. Дідусенко підтвердила, що ніколи не була одружена і не має дітей. Однак пізніше стало відомо, що дівчина була заміжня і має дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?