American Music Awards: названа артистка року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

American Music Awards: названа артистка року

American Music Awards: названа артистка року
Джерело:  online.ua

Відома британська співачка Тейлор Свіфт лідирувала в номінації Артист року на American Music Awards, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт премії.

Варто зазначити, що на цю нагороду, поряд з нею, також претендували Ед Ширан, група Imagine Dragons, репер Пост Мелоун і співак Дрейк.

Окрім того, виконавиця також стала переможницею в номінації Кращий поп/рок-альбом завдяки своїй останній платівці "Reputation".

Тейлор Свіфт -  американська авторка-виконавиця, яка розпочала свою кар'єру у підлітковому віці. Одна із провідних сучасних музичних виконавців; відома своїми оповідними піснями про своє особисте життя, що здобуло широкої уваги від ЗМІ. Народилася і виросла у Пенсильванії, після чого у віці 14 років переїхала до Нашвілля штату Теннессі, аби займатися кар'єрою у кантрі-музиці. У 2005 підписала контракт із лейблом Big Machine Records і стала наймолодшим виконавцем, який підписав угоду із видавничим будинком Sony/ATV Music.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Свіфт смішно осоромилася під час одного з останніх концертів в Нью-Джерсі. Артистка впала на сцені під час виступу, викликавши сміх у танцівника, який не зміг стримати емоцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?