Афіша грандіозних подій у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Афіша грандіозних подій у Києві

Афіша грандіозних подій у Києві
Джерело:  online.ua

Сьогодні найчастіше в розумінні людей опера, балет, рок-симфонія - поняття, які асоціюються з нудним дозвіллям, де головне - не заснути і досидіти до кінця. Але зараз час, коли активно твориться історія і подібні заходи вже виглядають зовсім інакше. Не вірите? Тоді Ви не були на Rock MOZART Le Concert, Rock Symphony і NOTRE DAME DE PARIS Le Concert, після яких хочеться слухати класичну або інструментальну музику знову і знову.

Rock MOZART Le Concert

Яскравий віртуоз, геній 18 століття, справжній вундеркінд, на рахунку у якого вже в 17 років було понад 40 творів. Він викликав інтерес у дослідників усього світу, був популярний серед ровесників і за всяку ціну хотів творити і дарувати іншим свою творчість - його було важко не помітити. Моцарт пішов, а пам'ять про нього залишилася у вигляді прекрасних композицій, які не залишать байдужими навіть самих злих і черствих людей. Уже 7 і 8 грудня Ви зможете особисто насолодитися постановкою в форматі 3Д, яка збирає аншлаги у всьому світі і в палаці «Україна» зокрема. Вас чекає 24 абсолютно різних хіта у виконанні 100 артистів, світлове шоу, яскрава сценографія і незвичайні костюми.

Купити квитки можна тут.

Rock Symphony

А Ви коли-небудь намагалися слухати музику кілька годин поспіль? Якщо ні, то саме час спробувати! Музика не проста, а аранжована і переділена. Кращі світові хіти у виконанні 160 артистів і співаків прозвучать 16-17 березня в палаці «Україна». Особливість заходу в тому, що всі мелодії гратимуть безперервно, тобто непомітно змінюючи один одного. Крім цього кожен глядач отримає естетичну насолоду від дій і гри акторів. Рок-симфонія підійде для кожного - і для молодої закоханої пари, і для одиноких чоловіків або жінок, і для підлітків. Після концерту відчуєте прилив енергії і бажання творити!

Купити квитки можна тут.

NOTRE DAME DE PARIS Le Concert

Кожна 3-я людина хоча б раз в житті хотіла насолодитися атмосферою Парижа. Ми пропонуємо на кілька годин переміститися в Нотер Дам де Парі і забути про всі свої проблеми. Будете тільки Ви, артисти і приємна обстановка. Переконайтеся особисто, що музика може чіпляти, злити, змушувати хвилюватися, відпускати і радіти, але точно не бути осторонь. Побачите, як 7 яскравих солістів силою свого голосу здатні розповісти чуттєву історію про циганку і 3 чоловіків, закоханих в неї по-різному. Це справжня сповідь - чесна, щира, романтична і життєва. На такі концерти хочеться повертатися, таке хочеться прожити і відчути знову. І не треба їхати в Париж, адже Париж їде до Вас! Головне - не упустити можливість.

Купити квитки можна тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?