Скільки українців готові йти воювати - соцопитування
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки українців готові йти воювати - соцопитування

Скільки українців готові йти воювати - соцопитування
Джерело:  online.ua

Більше половини українців готові відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках - це підтверджують дані опитування соціологічної групи "Рейтинг", яке було проведене у вересні–жовтні поточного року, передає ONLINE.UA.

Про свою готовність заявили 52% опитаних. Варто зазначити, що рік тому це показник був більшим на 2%.

"Найбільше таких опитаних на Заході (63%), у Центрі та Півдні – половина. Водночас на Сході відносна більшість (55%) зазначили, що не готові захищати Батьківщину зі зброєю у руках (35% готові, 10% - не визначилися). Патріотично настроєних більше серед чоловіків та заможних опитаних", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, опитування проводилося серед населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Було проведене особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face).

Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер заявив, що влада РФ все ще не направила своїх нових пропозицій щодо розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі. Американський дипломат надіється на нову зустріч з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, проте зустрічі заважає відсутність нових пропозицій Кремля щодо миротворців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?