Померла відома голлівудська акторка
Категорія
Події
Дата публікації

Померла відома голлівудська акторка

Померла відома голлівудська акторка
Джерело:  online.ua

У каліфорнійському місті Вестлейк Віллідж пішла з життя відома американська актриса Селеста Ярналл. Вона померла 7 жовтня у себе вдома, передає ONLINE.UA з посиланням на Deadline.

За попередніми даними, причиною смерті 74-річної зірки став рак яєчника. Вперше зірка розповіла про недугу в 2014 році. Чотири роки вона боролася з хворобою.

"Селеста Ярналл була однією з найвідоміших епізодичних актрис в 1960-70 років. Вона зіграла старшину Марту Лендон в дев'ятому епізоді другого сезону "Стартрек". Також актриса з'явилася у фільмі "Трохи життя, трохи любові" з Елвісом Преслі в 1968 році. Ця роль принесла зірці титул Національної асоціації власників театрів США в номінації Найбільша багатообіцяюча висхідна зірка", - пише видання. 

Селеста Ярналл в молодості

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на 95-му році життя п омер британський письменник Клайв Кінг. Він став відомим завдяки своїм творам для дітей, найбільш популярним серед яких є "Стіг зі звалища". Він помер у своєму будинку в графстві Норфолк. Про причини смерті письменника не повідомляють.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?