BlaBlaCar став платним - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

BlaBlaCar став платним - перші подробиці

BlaBlaCar став платним - перші подробиці
Джерело:  online.ua

BlaBlaCar з 10 жовтня починає впроваджувати в Україні платний доступ до бронювання місць у водіїв. Варто зазначити, що бронювання місць у поїздках на короткі дистанції до 120 км залишиться безкоштовним. Однак для поїздок понад 120 км слід обрати один з двох варіантів доступу: на 1 день за 49 грн. або на 1 місяць за 59 грн, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

Зазначається, що оплатити доступ до бронювання можна буде на сайті або в мобільному додатку BlaBlaCar. Компенсувати транспортні витрати водієві можна буде готівкою, як раніше. Для власників автомобілів BlaBlaCar залишається безкоштовним.

"Для всіх діючих 4 млн користувачів в Україні буде доступний 3-місячний безкоштовний доступ до бронювань, який необхідно буде активувати до листопада. Усі нові користувачі BlaBlaCar отримуватимуть безкоштовний доступ на 1 місяць до бронювань", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що популярний французський сервіс BlaBlaCar почав працювати на території України 4 роки тому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) виділяє 75 млн євро, які отримають п’ять найбільших міст України — Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків. Угоду з українською стороною підписано в рамках проекту "Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?