Хабіб - Мак-Грегор: результати бою можуть скасувати
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хабіб - Мак-Грегор: результати бою можуть скасувати

Хабіб - Мак-Грегор: результати бою можуть скасувати
Джерело:  online.ua

Скандальний бій між боксерами Хабібом Нурмагомедовим та Конором Мак-Грегором за титул чемпіона світу у легкій вазі в UFC можуть визнати як такий, що не відбувся. За попередніми даними, головна причина - бійка, яку влаштували зірки боксу після поєдинку, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що цей інцидент розслідувала Атлетична комісія штату Невада. За словами президента UFC Дани Вайт, на Хабіба очікує чималий штраф. Мова йде мінімум про 250 тисяч доларів. Окрім того, бійця відсторонять від участі у змаганнях на термін від чотирьох до шести місяців.

"Але комісія може прийняти і жорсткіше рішення – анулювати результат бою. При цьому росіянин збереже чемпіонський пояс. Але обидва бійці втратять призові за цей бій. Варто нагадати, що Мак-Грегор отримав рекордні 3 мільйони доларів, а Нурамагомедов – 2 мільйони доларів", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після бою Макгрегор — Нурмагомедов стався гучний скандал, який викликав росіянин.  Хабіб влаштував масову бійку  і пішов із залу, не отримавши чемпіонський пояс. За це йому загрожують штрафні санкції аж до невиплати гонорару.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?