"Ти красива, але...": фанати розкритикували новий образ Наді Дорофєєвої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ти красива, але...": фанати розкритикували новий образ Наді Дорофєєвої

"Ти красива, але...": фанати розкритикували новий образ Наді Дорофєєвої
Джерело:  online.ua

Українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram нову світлину, яка за лічені години зібрала тисячі лайків. Проте чимало шанувальників зірки розкритикували образ красуні, заявивши, що він занадто відвертий та виглядає "дешево", передає ONLINE.UA.

На фото Дорофєєва в чорних шкіряних штанях і короткому топі з довгими рукавами. Окрім того, не можна не помітити новий колір волосся співачки, який багатьом шанувальникам просто не сподобався. Користувачі зазначили, що блонд не личить зірці, а вбрання виглядає дешево.

"Ти красива, але тобі не личить цей колір волосся; занадто багато експерементів; виглядає доволі провокативно; красня, але цей образ не для тебе; Надя завжди виглядає шикарно, не потрібно заздрити; ти в чудовій формі - це головне; надіюся, що це перука: готуєшся до нового кліпу? цей стиль не для тебе; класно, мені все подобається; навіть не впізнав Надю на цьому фото", - пишуть шанувальники в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  популярна модель та "ангел" Victoria’s Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною.  Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?