Отруєння Скрипаля: стало відомо про третього підозрюваного
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: стало відомо про третього підозрюваного

Отруєння Скрипаля: стало відомо про третього підозрюваного
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ назвали ім'я третього підозрюваного у справі про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Зазначається, що Британія планує оголосити третім підозрюваним у справі 45-річного Сергія Федотова, передає ONLINE.UA з посиланням на портал "Фонтанка".

Вказано, що в січні-лютому, 4 роки тому, він їздив до Чехії одночасно з Александром Петровим (за даними The Insider і Bellingat, його справжнє ім'я Александр Мішкін, він співробітник ГРУ).

 "Крім того, Федотов тричі відвідував Лондон - у березні 2016 року, березні 2017-го та березні 2018-го. Остання поїздка відбулася 2 березня, як і у Петрова з Русланом Бошировим (Анатолієм Чепігою), але іншим рейсом. Федотов покинув Лондон в день замаху на Скрипалів на одному літаку з Петровим і Бошировим",- сказано в повідомленні.

Також видання передає, що в Росії на Федотова не оформлена нерухомість, транспорт і мобільні номери, його також немає в соціальних мережах та в базі виконавчих проваджень. Номер його паспорта відрізняється на одну-дві цифри від документів, виданих росіянам, які місцем реєстрації вказували Хорошевське шосе, 76, де знаходиться штаб-квартира ГРУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  27 серпня були введені нові санкції США проти Росії.  Їх запустили в рамках справи про отруєння Сергія Скрипаля в британському Солсбері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?