Зустріч Трампа і Путіна - з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Трампа і Путіна - з'явилися перші подробиці

Зустріч Трампа і Путіна - з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп і очільник Кремля Володимир Путін можуть знову зустрітися на форумі Арктики у Фінляндії уже в 2019 році. Про це повідомляє газета Helsingin Sanomat з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, американський лідер може прийняти рішення про свою участь у форумі після виборів до Конгресу 6 листопада.

"Уже почалася підготовка форуму, і тепер підшукується можлива дата проведення засідання. Одним з варіантів є середина лютого. Крім того, форум можуть провети після завершення у травні головування Фінляндії в Арктичній раді", - сказано в повідомленні.

 Лідер Фінляндії Саулі Нііністе наголосив, що інтерес США до форуму Арктичної ради виріс, і питання це з американцями обговорювалося.

"Навіть дещо несподівано, справи просуваються в хорошому напрямку", - сказав Нііністе.

Як повідомляв ONLINE.UA, 31 серпня в США відбулася прем’єра документального фільму "Активні заходи" Джека Брайана. Ця стрічка простежує багаторічний зв’язок американського лідера Дональда Трампа і російського президента Володимира Путіна. Автор розповідає своєму глядачу про ймовірне втручання Росії у президентські вибори в США у 2016 році. На думку творців картини, Трамп був маріонеткою Путіна протягом десятиліть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?