Трамп почав погрожувати через закупівлю російських сиситем ППО
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп почав погрожувати через закупівлю російських сиситем ППО

Трамп почав погрожувати через закупівлю російських сиситем ППО
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп наголосив, що скоро Індія дізнається про відповідь Штатів на придбання нею російських сиситем ППО С-400. З даною заявою він виступив, відповідаючи на питання в Білому домі, передає ONLINE.UA з посиланням на Global News.

"Ви побачите відповідь Індії і швидше, ніж ви думаєте", - сказав президент США у відповідь на питання про можливі санкції за купівлю зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 у Росії.

Нагадаємо, нещодавно влада РФ уклала з Індією контракт на поставку ЗРК С-400 "Тріумф". Йдеться про постачання п'яти полкових комплексів на суму більш ніж $ 5 млрд. Угоду про постачання було підписано ще в жовтні 2016 року.

Зазначимо, що раніше Індонезія відклала покупку російських винищувачів Су-35 Це пов'язано з санкціями CAATSA, які можуть бути накладені за співпрацю з "Рособоронекспортом" як на Індонезію, так і на контрагентів спецекспортера російських озброєнь.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ході свого виступу на Генасамблеї ООН  Трамп вихваляв безпрецедентні досягнення своєї адміністрації.  Саме ці його ремарки викликали сміх у залі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?