Юнацька Олімпіада-2018: українці тріумфально завоювали ще три золоті медалі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Юнацька Олімпіада-2018: українці тріумфально завоювали ще три золоті медалі

Юнацька Олімпіада-2018: українці тріумфально завоювали ще три золоті медалі
Джерело:  online.ua

Збірна України на юнацькій Олімпіаді-2018, яка проходить в Буенос-Айресі, досягли нових тріумфальних успіхів. Скарбничка команди поповнилася ще трьома золотими медалями, одну з яких завоювала шпажистка Катерина Чорний, другу Іван Тищенко, який переміг у фінальному одиночному заїзді серед чоловіків в академічному веслуванні, а третю - Назар Чепурний, який переміг в командних змаганнях з гімнастики, повідомляє ONLINE.UA зі посиланням на НОК України.

Для Катерини Чорний нова золота медаль стала другою за останні кілька днів. Раніше вона стала чемпіонкою юнацької Олімпіади в індивідуальному турнірі шпажисток, а тепер перемогла в змішаній командній першості.

"Саме Чорний завершувала фінальний поєдинок, в якому "Європа 1" перемогла "Азію-Океанію 1" з рахунком 28:25", - йдеться в повідомленні Національного Олімпійського комітету України.

Ще одним українським чемпіоном на юнацькій Олімпіаді-2018 став 18-річний Іван Тищенко з Черкас. Він обійшов суперників з Білорусі, Автралії і Перу та першим прийшов на фініш заїзду в академічному веслуванні.

Український гімнаст Назар Чепурний здобув золоту медаль Буенос-Айреса-2018 у складі "Команди Сімони Байлз". Переможець мультидисциплінної першості визначався за сумою індивідуальних місць членів команди, показаних у кваліфікаційних змаганнях кожної дисципліни відповідно. Команда з найменшою суммою у підсумку і зійшла на першу сходинку п'єдесталу. Нею виявилася "Тім Сімона Байлз", що набрала 293 очки. Друге місце посіла "Тім Макс Уітлок" (349), третє - "Тім Оксана Чусовітіна" (352).

Слід зазначити, що у збірної України на юнацькій Олімпіаді-2018 є вже чотири медалі - три золоті і одна бронзова. Першу "бронзу" в скарбничку команди приніс дзюдоїст Олег Вередіба - він посів третє місце у ваговій категорії до 55 кг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Катерина Чорний принесла перше "золото" збірній України на юнацькій Олімпіаді-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?