Так стрибнемо, що мало не здасться: Путін виправдав Нурмагомедова за бійку
Категорія
Світ
Дата публікації

Так стрибнемо, що мало не здасться: Путін виправдав Нурмагомедова за бійку

Так стрибнемо, що мало не здасться: Путін виправдав Нурмагомедова за бійку
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін виправдав бійця Хабіба Нурмагомедова, який влаштував бійку після бою з ірландцем Конором Макгрегором. Він заявив, що росіянин "виграв гідно".

Про це Путін заявив під час зустрічі з Нурмагомедовим після скандального бою, відео з якої опублікували росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

У бесіді з Хабібом Нурмагомедовим та його батьком Путін підкреслив, що хоч в спорті, хоч в політиці, потрібно дотримуватися правил, але коли ситуація виходить з-під контролю, то потрібно діяти. Президент Россі підкреслив, що якщо на Росію і росіян нападають з боку, то відповідь завжди буде такою, що мало не здасться.

"Якщо на нас нападають ззовні, то не тільки ти, ми все можемо так стрибнути, що мало не здасться. Але краще до цього не доводити", - заявив Путін, висловивши надію, що в UFC адекватно оцінять ситуацію і не позбавлять Нурмагомедова чемпіонського поясу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Нурмагомедов переміг Макгрегора в чемпіонському бою зі змішаних єдиноборств, який відбувся в Лас-Вегасі. Поєдинок закінчився гучним скандалом через російського бійця, який влаштував бійку з глядачами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?